3 Ocak 2016 Pazar

Google Slayt Nedir?


Sizin için önemli olan hikayeleri anlatın. Google Slaytlar; çeşitli sunu temaları, binlerce yazı tipi, yerleştirilmiş videolar, animasyonlar ve çok daha fazlası ile fikirlerinize parıltı katar. Tüm bunlar ücretsizdir.

Sunularınıza dilediğiniz yerden ve dilediğiniz zaman ulaşın. Avuç içinizden sunu oluşturun, düzenleyin ve sunularınıza erişin.

Sunum yapın, kurulumla uğraşmayın kolayca sunun. Kablolu cihaz kullanmanız gerekmez. Google Slaytlar, Chromecast ve AirPlay'i desteklemektedir.

Bir daha asla "kaydet" düğmesine basmanız gerekmez. Tüm değişiklikleriniz yazdığınız anda otomatik olarak kaydedilir. Aynı sununun eski sürümlerini tarihe ve değişiklik yapan kişiye göre sıralanmış halde görmek için düzeltme geçmişini de kullanabilirsiniz.

İnternet'e bağlı değil misiniz? Sorun değil. İnternet bağlantınız olmasa bile sunularınıza dilediğiniz yerden erişebilirsiniz. Tarayıcınızda çalışmak için çevrimdışı düzenlemeyi etkinleştirmeniz veya dosyaları mobil cihazınızda sabitlemeniz yeterlidir.

Hemen başlayın. Siz kullanmaya hazır olduğunuzda Slaytlar da kullanılmaya hazırdır. Tarayıcınızdan veya mobil uygulamayla telefonunuzdan ya da tabletinizden bir sunu oluşturmanız yeterlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder