3 Ocak 2016 Pazar

Google Dokümanlar Nedir?

Google Dokümanlar, metin ve paragrafları kolayca biçimlendirmenize yardımcı olacak akıllı düzenleme ve biçimlendirme araçları ile dokümanlarınıza canlılık kazandırır. Binlerce yazı tipi arasından seçim yapabilir, bağlantı, resim, çizim ve tablo ekleyebilirsiniz. Tüm bunlar ücretsizdir.

Dokümanlarınıza dilediğiniz yerden ve dilediğiniz zaman ulaşın. Nereye giderseniz gidin, telefonunuzdan, tabletinizden veya bilgisayarınızdan dokümanlarınıza erişin, doküman oluşturun ve düzenleyin.

Bir daha asla "kaydet" düğmesine basmanız gerekmez. Tüm değişiklikleriniz yazdığınız anda otomatik olarak kaydedilir. Aynı dokümanın eski sürümlerini tarihe ve değişiklik yapan kişiye göre sıralanmış halde görmek için düzeltme geçmişini de kullanabilirsiniz.

Microsoft Word dosyalarını açın ve düzenleyin. Word dosyalarını Google Dökümanlarına veya Google Dökümanlarını Word dosyalarına dönüştürün. Bir daha yazılım satın alma endişeniz olmasın.

İnternet'e bağlı değil misiniz? Sorun değil. İnternet bağlantınız olmasa bile dokümanlarınıza dilediğiniz yerden erişebilirsiniz. Tarayıcınızda çalışmak için çevrimdışı düzenlemeyi etkinleştirmeniz veya dosyaları mobil cihazınızda sabitlemeniz yeterlidir.

Eklentilerle daha fazlasını gerçekleştirin. Eklentileri kullanarak Dokümanlar deneyiminizi daha ileri bir seviyeye taşıyın. Etiketler ve ad etiketleri oluşturup yazdırmak için Avery Label Merge eklentisini deneyin.

Hemen başlayın. Siz kullanmaya hazır olduğunuzda Dokümanlar da kullanılmaya hazırdır. Tarayıcınız yoluyla bir doküman oluşturmanız veya mobil cihazınıza ilişkin uygulamayı indirmeniz yeterlidir.

Daha fazla bilgi için https://www.google.com.tr/intl/tr/docs/about/ adresini ziyaret edebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder