3 Ocak 2016 Pazar

Google E-tablo Nedir? Ne İşe Yarar?


Bırakın hesaplasın. Google E-Tablolar, verilerinizi renkli grafiklerle çarpıcı bir şekilde sunmanızı sağlar. Yerleşik formüller, pivot tablolar ve koşullu biçimlendirme seçenekleri zaman kazandırır ve sık gerçekleştirilen e-tablo görevlerini kolaylaştırır. Tüm bunlar ücretsizdir.


E-tablolarınıza dilediğiniz yerden ve dilediğiniz zaman ulaşın. Nereye giderseniz gidin, telefonunuzdan, tabletinizden veya bilgisayarınızdan e-tablolarınıza erişin, e-tablo oluşturun ve düzenleyin.


Bir daha asla "kaydet" düğmesine basmanız gerekmez. Tüm değişiklikleriniz yazdığınız anda otomatik olarak kaydedilir. Aynı e-tablonun eski sürümlerini tarihe ve değişiklik yapan kişiye göre sıralanmış halde görmek için düzeltme geçmişini de kullanabilirsiniz. 

Microsoft Excel dosyalarını açın ve düzenleyin. Excel dosyalarını Google E-Tablolarına veya Google E-Tablolarını Excel dosyalarına dönüştürün. Bir daha yazılım almak zorunda kalmayın.

İnternet'e bağlı değil misiniz? Sorun değil. İnternet bağlantınız olmasa bile e-tablolarınıza dilediğiniz yerden erişebilirsiniz. Tarayıcınızda çalışmak için çevrimdışı düzenlemeyi etkinleştirmeniz veya dosyaları mobil cihazınızda sabitlemeniz yeterlidir. 

Eklentilerle daha fazlasını gerçekleştirin. Eklentileri kullanarak E-Tablolar deneyiminizi daha ileri bir seviyeye taşıyın. Bir sonraki e-tablonuza biraz renk katmak için Styles eklentisini deneyin.
Daha fazla bilgi için https://www.google.com/intl/tr_tr/sheets/about/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder